Đokić !

2007.04.23. 20:36 Matti

Húúú milyen nap volt ez a tegnapi...
A döntőkből az első meccs 8-kor kezdődött, és a BEAC (második számú hazai csapatom) sajna nagy küzdelemben kikapva lett az utolsó :(
De az igazi harc a döntő volt: MiZo Pécs PVSK @ Vasas-Csata DSE, ca. 100 pécsi szurkolóval. Tulajdonképpen minimális esélyünk volt a sokszoros utánpótlás-bajnok ellen, de mégis. Nem találok szavakat a lányokra, gyönyörűen, hiba nélkül, egyszerűen mint egy álom játszottak. Egy rossz szavunk nem lehet rájuk, de persze a szurkolás is sokat segített :)
Tizenöt ponttal vertük a Csatát.
A hazaút is érdekes volt: az eredményhirdetés miatt kb. egy órával lekéstem volna a vonatom, így a Raksányi Kriszta (róla is ódákat lehetne zengeni...) szüleivel jöhettem haza*.
Este ünneplés egy otthoni csehóban, ahol ki is derül legnagyobb hiányosságom, egy betűt nem tudok szerbül (csak egy picit horvátul). És mivel a él pécsi kosár-scene a) szerb b) perfektül beszél párszor hülyén éreztem magam. A Tinával is tudtam beszélgetni egy kicsit, de még Pesten aláírta a pólómat :)
Ezek után hideg zuhanyként ért ez a hét, mert cirka 4 témazárót írunk, ráadásul az elmúlt pár hétben nem nagyon aludtam nepi hat óránál többet. De még élek

*innen is köszönöm :)

A nap albuma: Metallica - ...And Justice for All

Szólj hozzá!

Címkék: meccs hétfő tijana mizo

A bejegyzés trackback címe:

https://matti.blog.hu/api/trackback/id/tr562575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása